Ejendoms-transaktioner

Vi bistår vores klienter med forhandlinger og rådgivning om overdragelse af såvel investerings-, udlejnings- og domicil-/driftsejendomme såvel ved direkte ejendomsoverdragelser som selskabshandler.

For optimering af vores samlede rådgivning involveres vi gerne fra de første tanker om transaktionen og bidrager undervejs indtil overdragelsen i enhver henseende er gennemført og tinglysningsmæssige forhold m.v. succesfuldt på plads.

I de fleste ejendomstransaktioner koncentreres den juridiske rådgivning omkring en due diligence med afsæt i et til transaktionen etableret datarum med de relevante dokumenter for ejendommen og overdragelsen.

Vores rådgivning tager sit udspring heri og i den enkelte sælgers henholdsvis købers ønsker og forudsætninger, idet vi efter behov tillige rådgiver om hensigtsmæssig ejerstruktur for erhvervelse, optionsaftaler, overdragelse af ejendomsporteføljer – alt under inddragelse af såvel kommercielle som økonomiske aspekter.
 

Kontakt os gerne for en snak eller et indledende og uforpligtende møde på tlf. 72 30 10 23 eller mail: mso@agendaadvokater.dk.